banner913
banner932
banner1012

İnsanlık diye bir şey kalmamış

banner1020

banner974
İnsanlık diye bir şey kalmamış

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Lefkoşa Mezarlığı’nda bulunan oğullarının kabrini ziyarete gittikleri geçtiğimiz gün gördükleri karşısında şok olduklarını dile getirerek isyanlarını bizlerle paylaştılar.

Sürekli olarak ziyaret ettikleri oğullarının kabrinin yanı başına saksılar içerisine bazı çiçekler ektiklerini ve onları sürekli suladıklarını anlatan vatandaşlarımız geçtiğimiz gün gittiklerinde kabrinden kocaman saksıda ekili fırça çiçeğinin çalındığını görünce şok olduklarını anlattı.

Bunu yapan kim veya kimlerse ellerine ne geçtiğini sorgulayan vatandaşlarımız, “İnsanlık diye bir şey kalmamış artık. Yazıklar olsun” diyerek tepkilerini aktardılar.

Mezarlığın mutlaka kameralarca denetlenmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlarımız, bu gibi olayları bu aralar çok fazla duyduklarını sonunda kendilerinin başına da geldiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.