banner913
banner932
banner1012

Her Daim Dostlar Derneği’nden örnek bir etkinlik

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bilgilere göre, ülkemizde özellikle çevre konusunda oldukça faal olan sivil toplum kuruluşlarından biri olan Her Daim Dostlar Derneği’nin önümüzdeki hafta sonu çok yararlı bir etkinlik gerçekleştireceği bildirildi.

banner974
Her Daim Dostlar Derneği’nden örnek bir etkinlik

banner971

Her Daim Dostlar Derneği üyeleri ve gönüllülerin 12 Ekim Cumartesi günü Venus Beach Otel bölgesinde saat 07.00’de toplanarak ormanları zayıf düşüren hastalanıp yok olmalarına neden olan çam kese böceklerine karşı mücadele edecek baştankara kuşlarının yuvalanmasını çoğalmasını sağlamak için Venüs otel girişindeki çam ağaçlarına kuş yuvası yerleştirecekleri belirtildi.

Dernekten yapılan açıklamada iklim değişikliğine karşı en önemli savunma aracı olan ormanlarımızın sağlıklı büyümelerine ve yaşamalarına katkı koymak isteyen tüm yurtsever yurttaşlarımızı etkinliğe davet edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.