banner913
banner932
banner1012

Esas engel acaba kim?

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bir vatandaşımız, ülkemizde binlerce bedensel engelli vatandaşımız olduğunu ancak esas engelin zihinlerde olduğuna dikkat çekerek, bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Esas engel acaba kim?

banner971

 Fotoğrafta görülen bu yerin bir devlet dairesinin girişi olduğunu ifade eden vatandaşımız, bu giriş yerinde hem normal vatandaşlar için basamaklar hem de engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye rampası olduğunu belirtti.

Ancak fotoğrafta da görüldüğü gibi engelli giriş yerinin yani rampanın bulunduğu yerin bir sürücü tarafından arcıyla kapatıldığını söyleyen vatandaşımız, “Acaba bu vatandaşımızın engeli gözlerinde midir? Yoksa beyninde mi bir özrü var anlamadım. Tam engelli rampasının önüne park eden bu araç sürücüsünü kınıyorum” diye konuştu.

Herkesin engellilerin haklarına karşı biraz daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayan vatandaşımız, özellikle de devlet dairelerinin bulunduğu yerlerde fotoğrafta görüldüğü şekilde rampanın önünü tıkamamaya özen göstermek gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.