banner913
banner932
banner1012

Erken seçim tartışmaları başladı

banner1020

banner974
Erken seçim tartışmaları başladı

banner971

Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, ülkemiz siyasetinde gelenekselleşen erken seçimlerin bugünlerde yine tartışılmaya başlandığı bildirildi.

Azınlık hükümeti olarak görev yapan UBP- DP hükümetinde bazı konularda yaşanan anlaşmazlıklar başta olmak üzere, ülkemizde ve dünyadaki ekonomik krizin etkisiyle yeterli reformları yapma şansı bulamayan hükümetin son günlerde erken seçim konusunu gündeme aldığı bize kulislerden gelen bilgiler arasında.

Özellikle meclisteki ana muhalefet partisi CTP’nin erken seçimi dillendirmesi yanında meclis dışındaki partilerinde bir an önce seçime gidilmesini istemelerinden dolayı erken seçim konusunun parti meclislerinde görüşülmeye başlandığı bildiriliyor.

Son olarak 6. İlçe olarak ilan edilen Lefke’ye kaç milletvekili verileceği konusunun karara bağlanmasıyla bir erken seçim tarihinin belirlenebileceği kulislerden gelen bilgiler arasında.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.