banner913
banner932
banner1012

Denktaş-Bıçaklı gerginliği hat safhada

banner1020

banner974
Denktaş-Bıçaklı gerginliği hat safhada

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, geçtiğimiz akşam bir restoranda gerçekleştirilen kulüp dayanışma gecesinde adeta siyasilerden adım atacak yer kalmazken iki ön emli isim arasında yaşanan gerginlik geceye damga vurmuş.

Bize ulaşan haberlere göre, Başbakan Yardımcısı ve DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ile sendikacı Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı arasında yaşanan gerginlik az daha kavgaya dönüşüyormuş.

Aldığımız haberlere göre, gecede konuşma yapanlardan biri olan Arslan Bıçaklı’nın, hükümeti ve özellikle Serdar Denktaş’ı hedef alan sözleri ortamı germiş.

Bıçaklı sonrasında konuşma yapan Serdar Denktaş’ın konuşmasından sonra yerine geçerken Arslan Bıçaklı’ya omuz atması sonrasında kısa süreli bir gerginlik yaşandığı bize ulaşan haberler arasında bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.