banner913
banner932
banner1012

Anneler Günü bahane, yeme içme şahane

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bilgilere göre, ülkemizde ve dünyada kutlanan Anneler Günü nedeniyle dün oldukça hareketli bir gün geride kaldı.

banner974
Anneler Günü bahane, yeme içme şahane

banner971

Özellikle anneleri hayatta olan kişilerin hem annelerini ziyaret etmek hem de muhabbet etmek için anne evlerinde toplanan vatandaşlar yeyip içip keyifli dakikalar yaşarlarken, annelerine bu özel günde sürpriz yapıp onları restaurantlara götüren vatandaşlarla restaurantlar dolup taşmış. Aldığımız haberlere göre, özellikle öğleden itibaren birçok deniz kenarındaki restauranttın adeta ağzına kadar dolup taştığı bildirilirken, Anneler Günü’nü annelerinin evlerinde kutlayan vatandaşların ise başta fırın kebabı ve mangal ile keyifli saatler yaşadıkları kaydedildi. Anneler Günü’nde yine günün kârlılarının başta restorantlar olmak üzere kasaplar ve çiçekçiler olduğu bize gelen bilgiler arasında bulunuyor.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.