banner913
banner932
banner1012

Yoldan çıkarak takla attı

banner1020

Gazimağusa’da hastane çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan olmazken, hurdaya dönen araç görenleri korkuttu

banner974
Yoldan çıkarak takla attı

banner971

Murat ASLAN

Dikkatsiz sürüş ve sürat kazalara neden olmaya devam ediyor. Dün sabah saat 10:15 raddelerinde Gazimağusa’da hastane çevre yolunda meydana gelen trafik kazası, olay yerinden geçen sürücüleri korkuttu.

Kaza, Adile Tıbık yönetimindeki NE 482 plakalı aracın hastane çevre yolunda Tuzla Çemberi istikametinden Lion’s Garden Çemberi istikametine doğru seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşandı.

Tıbık, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak yolun solundaki toprak sete çarpıp bir takla attıktan sonra tarla içerisinde tavanı üzerinde durdu.Kaza sonucu yaralanan olmazken araçta 15 bin TL’lik hasar meydana geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.