banner913
banner932
banner1012

Üç kardeşin trafik düellosu

banner1020

Aralarında mal paylaşımı yüzünden sürekli tartışma yaşayan bu güne kadar beş kez polislik olan Kumyalı İnşaatın sahipleri üç kardeş, bu kez trafikte düelloya girdi. Girne’de trafikte karşılaşan Ahmet Kumyalı ile Ergün Kumyalı kardeşler kavgaya tutuştu, araçlarını birbirlerinin üzerine sürdü. Ahmet Kumyalı, kardeşinin aracına vururken, tartışmaya üçüncü kardeş de katıldı

banner974
Üç kardeşin trafik düellosu

banner971

Evrim KAMALI

Girne’de ülkenin bilinen şirketlerinden biri olan Kumyalı İnşaatın sahipleri üç kardeş, mal mülk kavgasından dolayı 6.kez polislik oldu. Aralarında mal paylaşımı yüzünden sürekli tartışma çıkan ve 4 yıl önce mal paylaşımı için hukuk davası açan Hasan Kumyalı, Ahmet Kumyalı ve Ergün Kumyalı önceki gün yine birbirine girdi. Mahkemelik olan üç kardeş dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada aktarılan bilgilere göre, Girne’de önceki gün saat 16.30 sıralarında yaşanan olayda, Ecevit Caddesi, Hirondel Çemberi civarında trafikte karşılaşan Ahmet Kumyalı ile Ergün Kumyalı kardeşler kavgaya tutuştu. Biri Audi marka jeep,diğeri BMW X 6 marka jeep araçla trafikte seyreden Kumyalı kardeşler, araçlarını birbirlerinin üzerine sürdü. Ahmet Kumyalı, Audi marka aracıyla kardeşinin aracının sol ön kapısına vurup hasara neden olurken, Ergün Kumyalı ise araçtan inip hakaret etmeye başladı. Trafikte araç düellosu ile başlayan daha sonra sözlü kavgaya dönüşen tartışmaya üçüncü kardeş Hasan Kumyalı da katıldı. Ergün Kumyalı’nın tarafında olan Hasan Kumyalı da Ahmet Kumyalı’ya hakaret etti.

Yaşanan kavganın ardından üç kardeş polis tarafından gözaltına alındı. Kardeş zanlılar dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Polis, Kumyalı kardeşlerin “Kasti hasar, hakaret ve şiddet tehdidi” suçlarından tutuklandığını, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek teminata bağlanmalarını talep etti. Polis, ayrıca zanlıların benzer kavgalardan dolayı askıda olan birçok davaları olduğunu da belirtti.

Mahkeme,üç zanlının da yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına, 3’er bin TL nakit teminat yatırmalarına ve birer kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartlarıyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.