banner913
banner932
banner1012

Şişede durduğu gibi durmuyormuş

banner1020

Mağusa – Lefkoşa anayolunun Dağyolu çemberi yakınlarında bu sabahın erken saatlerinde alkol tesiri altında aracıyla Lefkoşa istikametine doğru ilerleyen Metehan Koç araç kontrolünü kaybedince kaza kaçınılmaz oldu

banner974
Şişede durduğu gibi durmuyormuş

banner971

Murat ARSLAN

Mağusa – Lefkoşa anayolunun Dağyolu çemberi yakınlarında bu sabahın ilk saatlerinde meydana gelen kaza yürekleri ağza getirdi.

Kaza bu sabah 04.00 sıralarında Gazimağusa - Lefkoşa anayolu üzerinde yönetimindeki JS 391 plakalı araçla batı istikametinde alkollü içki tesiri altında seyretmekte olan 24 yaşındaki Metehan Koç’un Dağyolu çemberine kontrolsüz ve dikkatsiz girmesiyle yaşandı.

Metehan Koç’un çembere kontrolsüzce girmesi sonucunda aracıyla önce çemberin bordür taşlarına çarpmasıyla savruldu. Koç’un aracı savrulma sonrasında yolun güney kısmında bulunan çelik bariyerlere çarparak  yüzü batı istikametine bakar şekilde durdu.

Kaza sonucunda hafif yaralanan araç sürücüsü Koç, Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alınırken, hurdaya dönen araçta yaklaşık 12 bin TL’lik maddi hasar meydana gelirken çelik bariyerlerde ise 10 bin TL’lik hasar oluştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.