banner913
banner932
banner1012

Dikkatsizlik yine kaza sebebi

banner1020

Mimar Mehmet Vahip Caddesi üzerinde yönetimindeki JY 363 plakalı araçla Hamitköy istikametine doğru seyretmekte olan araç sürücüsü dikkatsizliği sonucunda karşı şeride geçerek bu esnada karşıdan gelmekte olan araçla çarpıştı

banner974
Dikkatsizlik yine kaza sebebi

banner971

Ülkemizde son günlerde oldukça fazla artmaya başlayan dikkatsiz sürüş nedeniyle kazalara bugün akşamüzeri Lefkoşa’da bir yenisi daha eklendi.

Kaza saat 17.30 sıralarında Mimar Mehmet Vahip Caddesi üzerinde yönetimindeki JY 363 plakalı araçla Hamitköy istikametine doğru seyretmekte olan 18 yaşındaki Hüseyin Akay’ın dikkatsiz sürüşü neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçti. Hüseyin Akay yönetimindeki araç bu esnada karşı şeritten gelmekte olan Serdar Alperen yönetimindeki NU 401 Z plakalı araçla çarpıştı.

Kaza sonucunda Hüseyin Akay yönetimindeki araçta yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Mehmet Resul Tenekeci hafif şekilde yaralanarak Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

Her iki araçta kaza neticesinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.