banner913
banner932
banner1012

3’ü çocuk 5 kişi yaralandı

banner1020

Rum plakalı araç, Köprülü- İncirli anayolunda karşı şeride geçti ve kamyonla yüz yüze çarpıştı. Kazada Rum plakalı araçta bulunan 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı

banner974
3’ü çocuk 5 kişi yaralandı

banner971

 

Köprülü- İncirli anayolu dün saat 10:15 sıralarında meydana gelen trafik kazasında beş kişi yaralandı.

43 yaşındaki Elexey Kuznetsov, yönetimindeki MYE 242 plakalı araç, İncirli istikametinden Köprülü istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hâkimiyetini kaybedip yolun sağına geçti ve o esnada karşı istikametten gelmekte olan 42 yaşındaki Meftun Türker yönetimindeki TFA 165 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan MYE 242plakalı araç sürücüsü Alexey Kuznetsov ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 39 yaşındaki Tatiana Kuznetsova , 12 yaşındaki Varvara Kuznetsova, 14 yaşındaki Artem Kuznetsov ve 5 yaşındaki Grigorii Kuznetsov Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.