banner913
banner932
banner1012

Yalandan ölen görülmedi!


Adnan IŞIMAN

Adnan IŞIMAN

Okunma 21 Haziran 2018, 12:29

 

Geçtiğimiz akşam UBP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Sertoğlu’nun ve Belediye Meclis üyelerinin Selimiye Meydanı’ndaki tanıtım şölenindeki konuşmalarında  UBP Genel Başkanı çok hassas bir konuya parmak bastı.

“CTP kendine “aklımız fikrimiz Lefkoşa” ifadesini slogan yaptı, ancak çıkardığı slogan doğrultusunda icraatta bulunmadı. Aklın fikrin Lefkoşa ise soruyorum Lefkoşa Belediyesine gösterdiğin aday nerede”

Aday bile çıkaramadığın Lefkoşa için aklın olsa ne, olmasa ne?

Takılmışlar %7 lik oy oranıyla KKTC Meclisine zar, zor girebilmiş bir TDP’nin arkasına,kendi özlerinden uzak bir CTP yaratmışlar.

UBP nin ardından 12 ve 9 milletvekili çıkarabilmiş CTP ve HP nin Lefkoşa da adayı yok buna karşın %7-8 lik oy oranına sahip iki küçük parti aday çıkarmış.

UBP nin çıkarmış olduğu Belediye Başkan adayının oylarının aşağıya çekilmesine dönük olarak aday çıkaran DP adayına koalisyonun diğer ortaklarından oy yok ama TDP’nin laftan başka bir şey üretmeyen adayına destek tam!

Bu nasıl koalisyon, bu nasıl bağımsız siyasal yapılar?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adaylarını desteklemek yerine bir başka partinin adayının arkasında toplanıyorlar, Belediye Başkanlığı seçimlerinde de aynı durum söz konusu!

Hülle partisi gibi bir şey!

Zaman giderek azalıyor. Zamanın kısalması karşısında yalan, palavra, desteksiz atışlar arttıkça artıyor!

Can pazarı bu, işin ucunda koltuktan olmak var!

Seçim bu, kazanmak için her şey geçerli!

Yalanı isteyen yesin, isteyen beğenmesin. Hamitköy kanalizasyon sorunu tarih olacakmış!

Dört yıldır Belediye Başkanısınız diye Hamitköyün kanalizasyon sorununu tarihe gömemediniz?

Hamitköy’ü geçtim, Lefkoşa’nın tam göbeğinde hatta Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve ailesinin de yaşadığı Yenişehir bölgesinin kanalizasyon sorununu çözebildiniz mi?

Lefkoşa Belediyesinin itibar erozyonu ortadan kalkmış. Bırakın buna halk karar versin!

2018-2022 döneminde hedefin Lefkoşalıya kaliteli yaşam perspektifine bağlı sürdürülebilir gelişim olduğu iddia ediliyor. Seçim bu ya salla ,salla gitsin!

Yalandan birinin öldüğü görülmedi derlerdi atalarımız!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.