banner913
banner932
banner1032
banner1038

Türkiye ile Japonya dostluk maçında karşılaşacak

banner1020

Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında yarın Belçika'da Japonya ile karşı karşıya gelecek. Belçika'nın Genk şehrindeki Cegeka Arena'da oynanacak maç TSİ 15.23'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak

banner974
Türkiye ile Japonya dostluk maçında karşılaşacak

banner971
UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 5. maçında konuk ettiği Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Milli Takımımız, puanını 10'a çıkarmıştı. Ay-yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası'nda 'bay' geçtiği bu haftayı ise Japonya ile yapacağı hazırlık maçıyla değerlendirecek.
Belçika'nın Genk şehrindeki Cegeka Arena'da oynanacak mücadele TSİ 15.23'te başlayacak. Müsabaka TRT 1 ve trtspor.com.tr'den naklen yayınlanacak.
Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan hakem AllardLindhout yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini RensBluemink ve Roy de Nas, dördüncü hakemliğini ise JonathanLardot üstlenecek.
A Milli Futbol Takımı'nda kadrodan çıkarılan Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı dışında eksik bulunmuyor.
Aday kadro
A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)
Defans: Onur Bulut (Beşiktaş), Zeki Çelik (Roma), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Merih Demiral (Al Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Kazımcan Karataş (Galatasaray), Mert Müldür (Fenerbahçe)
Orta saha-forvet: Cengiz Ünder (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Salih Uçan (Beşiktaş), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Halil Dervişoğlu (Galatasaray).
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.