banner913
banner932
banner1032
banner1038

Bisiklet turu Girne-Güzelyurt Etabı ile devam ediyor

banner1020

2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu, bugün koşulan 3. Etap Güzelyurt-Girne Etabı’yla devam ediyor.

banner974
Bisiklet turu Girne-Güzelyurt Etabı ile devam ediyor

banner971

Girne Kapısı’ndan başlayan bugünkü etabın startını Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber verdi.

Siber, start öncesi yaptığı konuşmada, Bisiklet Federasyonu ve Başkanı Ekin Adademir ve ekibini yürekten kutladığını belirterek, sporcuların, izleyicilerin ve katılımcıların heyecanlı ve bir bütün olmalarına işaret etti.

Bisiklet sporunun ülkede yayılmasının önemine işaret ederek, “Olumsuzluklar hayallerimizi hapsetmemelidir” diyen Siber, spor ambargosuna rağmen inanarak, çalışarak ve anlatarak bu ambargonun aşılmaya çalışıldığını ifade etti.

Yabancı sporcuların, ülkenin güzelliklerini gezerek ve keşfederek tanıması ve dünyada KKTC’yi tanıtmasının önemini vurgulayan Meclis Başkanı Siber, KKTC’nin bisiklet sporu için son derece uygun olduğunu da belirtti.

Bu sabah meydana gelen ve Avukat Akan Gürkan’ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına da değinen Siber, ülkede kazaların azalması için daha yapılacak çok şey olduğunu söyledi.

Siber, Gürkan’ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Bugünkü Yarış; Girne Kapısı'nda başlayarak sırasıyla Girne Limanı, Gönyeli Çemberi, Güzelyurt, Çamlıbel ve Yılmazköy içinden geçerek yine Güzelyurt-Lefkoşa yolundan hareketle Girne Kapısı'nda sona erecek. Sporcular 130 kilometre yol yapacak. Ödül töreni saat 15.30’da gerçekleşecek.

2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu, yarın sona erecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.