banner913
banner932
banner1032
banner1038

THY'den ABD ve İngiltere'nin yasaklarına karşı hamle

banner1020

ABD ve İngiltere cep telefonu dışında elektronik cihazların uçak kabininde taşınmasını yasaklayınca, yolcu kaybetmek istemeyen THY harekete geçti. İlk plan tüm yolculara bedava internet sağlamak, ikinci plan ise ABD uçuşlarında yolculara tablet dağıtılması.

banner974
THY'den ABD ve İngiltere'nin yasaklarına karşı hamle

banner971

Amerika ve İngiltere’nin, cep telefonu dışındaki elektronik malzemelerin uçak kabininde taşınmasını yasaklamasının ardından havayolu şirketleri de harekete geçti. Hürrriyet'in haberine göre Amerika uçuşlarından yılda 1 milyar dolara yakın ciro yapan Türk Hava Yolları (THY), bu hatta yolcu kaybetmemek için uçak içi eğlence sistemlerinde “Bedava internet ve yolcuya tablet” gibi uygulamalar üzerine çalışmalara başladığı öğrenildi. Bu çalışmaların Dubai merkezli Emirates Havayolları’nda da yapıldığı belirtildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.