banner913
banner932
banner1032
banner1038

Ekmekte büyük tehlike: Katkı maddesi GDO'lu çıktı

banner1020

Adana’da bir firma tarafından üretimi yapılan ve ekmeği olduğundan hacimli gösteren ve geç bayatlatan ‘ekmek katkı maddesi’nden GDO’lu soya çıktı. Katkı maddesini üreten şirketin yetkilisi Adana'da 100 fırından 80'ine bu ürünün satıldığını iddia etti. Yapılan incelemeler ve testler sonucu katkı maddesinin tümünde GDO kullanıldığı tespit edildi.

banner974
Ekmekte büyük tehlike: Katkı maddesi GDO'lu çıktı

banner971

Adana’da bir firma tarafından üretimi yapılan ve ekmeği olduğundan hacimli gösteren ve geç bayatlatan ‘ekmek katkı maddesi’nden GDO’lu soya çıktı. Katkı maddesini üreten şirketin yetkilisi Adana'da 100 fırından 80'ine bu ürünün satıldığını iddia etti. Yapılan incelemeler ve testler sonucu katkı maddesinin tümünde GDO kullanıldığı tespit edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.