banner913
banner932
banner1012

Soyadlı: Hedefimiz, turnuvalarda “TurkishCypriot” yazdırmak

banner1020

Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvalarında elde ettiği başarılarla bilinen Zekai Soyadlı, hedeflerinin, turnuvalarda isimlerinin yanına “TurkishCypriot” yazdırmak olduğunu söylerken, bunun için Spor Dairesi katkı yapması gerektiğini vurguladı

banner974
Soyadlı: Hedefimiz, turnuvalarda “TurkishCypriot” yazdırmak

banner971

Yusuf KARAYUSUFOĞLU

Veteran Milli Masa Tenisçi Zekai Soyatlı  özellikle Türkiye’de  ve Avrupa’da katıldığı Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvalarında elde ettiği başarılarla biliniyor.

Zekai Soyadlı uluslararası veteran turnuvalara katılma konusunda yaşadığı sıkıntılarla ve hedefleri ile ilgili şunları söyledi:

“Uluslararası Veteran Turnuvalarında salona KKTC bayrağını asmayı zorlayacağız. Bunu başarana kadar şimdilik Uluslararası Federasyon Bayrağı altında oynayabiliriz. Hedefimiz, Uluslararası turnuvalarda sporcularımızın isimleri yanına “TurkishCypriot” yazdırmaktır.

Ülkemize getirdiğimiz İsveç Masa Tenisi Federasyonu başkanı ve ITTF yönetim kurulu üyesi PedraSörling sayesinde Hollanda’ya davet edilmiştik ancak Spor Dairesi katkı yapmadığı için katılım konusunda bize çıkartılan sorunlar aktarabileceğimiz platforma gidemedik. O fırsatı da kaçırmış olduk. Spor Dairesi turnuvalara katılım konusunda bize çok fazla katkı yapmadı. Ben Spor Dairesi’ne soruyorum,  “Ülkemizin tanınmasını isterler mi? İstemezler mi?”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.