banner913
banner932
banner1032
banner1038

Mehmetçik bir bir eriyor

banner1020

Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen sonuncu Kaya Mehmetçik ile Çanakkale 1-1 berabere kaldılar. Mehmetçik’in golünü Süleyman, Çanakkale’nin ise son saniyede Selçuk attı

banner974
Mehmetçik bir bir eriyor

banner971

K-Pet 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşmak için mücadele eden Kaya Mehmetçik ile Çanakkale sahadan 1-1’lik skorla ayrılarak birer puan aldılar.

Karşılaşmaya istekli başlayan Kaya Mehmetçik karşılaşmanın başında Mustafa İnanç ve Barkın’ın verkaçında Mustafa İnanç topu auta attı. Orta sahada Feridun ve Barkın’ın organize ettiği ataklarda soldan Mustafa İnanç sağdan Uğurcan’ın ortalarıyla gol arayan Kaya Mehmetçik, 30.dk geliştirdiği atakta yeni transfer golcü Süleyman Bayır’ın golü ile ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi.

İkinci yarıya Çanakkale daha organize olarak Kaya Mehmetçik kalesine gelmeye başladı. 57. Dk gelişen Çanakkale atağında Halil Altınbaş’ın şutu az farkla auta gitti. Çanakkale’nin beraberlik için yüklendiği dakikalarda Kaya Mehmetçik ani ataklarda Süleyman Bayır ile etkili olmaya çalıştı. Ancak karşılaşma tam bitti derken 90+4’de gelişen Çanakkale atağında Selçuk’un ayağından bulduğu golle karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.