banner913
banner932
banner1012

Rallicilerimiz, Kocaeli’de start alacaklar

banner1020

2018 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son yarışı olacak olan Kocaeli Rallisi, KKTC Ralli Şampiyonası’na da puan verecek. Yarışa 7 ekibimiz kayıt yaptırdı

banner974
Rallicilerimiz, Kocaeli’de start alacaklar

banner971

2018 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası bu hafta sonu Kocaeli’nde son bulacak. 2018 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son yarışı olacak olan zorlu yarış, 1 katsayı ile ülkemiz şampiyonasına da yurtdışı puanı getirecek.

Özellikle Türkiye Ralli Şampiyonu’nun belirleneceği bu önemli yarışta, Kuzey Kıbrıs Ralli Takımlar Şampiyonluğu ve Sınıf 1 ve Sınıf N şampiyonları da belirlenecek. 2018 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonası’nı takip eden Deniz Fahri ve Bora Manyera - Cem Çerkez ikilisi Kocaeli Rallisi’nde Türkiye Şampiyonası için start alacak sporcularımız olacaklar.

KKTC Ralli Şampiyonası için puan arayacak ekiplerimiz ise Nethouse Ralli Takımı adına 2018 KKTC Ralli Şampiyonu Cevdet Alptürk - Mustafa Yücener, Mehmet Kamiloğlu – Rasım Çetinkaya, Halil Mulla – Mehmet Çağla ve Macila Ralli Takımı adına Fikri Macila-Murat Aşık, Cahit Yetkili - Harun Çakır oldular.

60 ekibin katılımıyla 2 gün sürecek yarış, 17 Kasım Cumartesi günü start alacak. Toplamda 9 özel etabın koşulacağı yarış,18 Kasım Pazar günü “41 Burda AVM” önünde son bulacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.