banner913
banner932
banner1012

KKTOK organizasyonuna, FIA’dan geçer not

banner1020

KKTOK Başkanı Tigin Kişmir ve KKTOK hakemleri tarafından sorumlulukları üstlenilen “Shakedown” ve “Power Stage” etapları başarıyla sonlandırıldı

banner974
KKTOK organizasyonuna, FIA’dan geçer not

banner971

Ülkemizden iki ekibin start aldığı , TOSFED’in organize ettiği, büyük bir titizlik içinde yürütülen “Dünya Ralli Şampiyonası 2018 Türkiye “ için belirleyici rol oynayacak olan ve FIA tarafından yakın takibe alınan organizasyonda Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu da aktif olarak görev aldığı Marmaris Rallisi tamamlandı.

Yarışın etaplarından “Shakedown” ve “Power Stage” etapları sorumlulukları KKTOK Başkanı Tigin Kişmir ve KKTOK Hakemleri tarafından üstlenilirken, başarıyla sonlandırıldı.

3 gün süren Zorlu Marmaris Rallisi’nde Mustafa Bulutoğluları-Nebil Öneral özellikle Pazar günü atak yaparak genel klasman 3. sü olarak finish görmeyi başardılar. Deniz Fahri-Barış Kalfaoğlu ise yarışta 5. giderken arıza yaşayarak yarışı tamamlayamadılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.