banner913
banner932
banner1032
banner1038

2017 En Karizma Erkek Saç Modelleri

banner1020

Son yıllar da moda ve trendler artık kadınları ilgilendiren bir durum olmaktan çıkmıştır. Artık erkeklerde karizmatik ve son derece etkileyici olmak adına modayı takip etmekte ve farklı modeller deneyerek farklı bir tarza sahip olabiliyorlar. Artık bütün genç erkekler de karizmatik ve oldukça havalı saç modellerini seçer oldu.

banner974
2017 En Karizma Erkek Saç Modelleri

banner971

Geçmişten günümüze kadar erkekler hep kısa saç modellerini tercih etmişlerdir. Uzun  saçlı erkeklerde var  fakat sayıları çok değil.  Artık önceden yapılan klasik tek tip modeller tarihe karıştı. En havalı ve çekici modelleri uygularken bayanlarda olduğu gibi, yüz şekliniz çok önemlidir. Rastgele modelleri yaptırmak sizin karakterinizi yansıtmaz, hem de  yüzünüze yakışmaz. Bunun için mutlaka uzman bir kuaförden yardım almalısınız ya da saç uzmanlarına giderek bilgisayardan saçınıza hangi model yakışacağına dair bir tasarım yaptırmalısınız. Uygun seçim yapılarak  kesim yapılır, böyle olması garantidir pişman olmamanız açısından.

Erkek saç modelleri 1990 -2000 yıllarından sonra formunu kaybetmeye başladı
Her geçen gün gelişen teknolojiyle beraber yeni ve farklı modeller uygulanmaya başladı. Bu yıllarda da en çok uygulanan  modeller arasında yan ve arkaların kısa, önlerin ise uzun ve havalı olduğunu görüyoruz. Yani asimetrik ve cool tarzında kesimler yaygınlaşmış durumda. Son yıllarda birçok model yaygınlaşmış ve yeni trendler arasına girmiş olsa da yeni model diye yaptırmak doğru değildir. Her zaman kendimize yakışan modeli tespit ederek havalı ve son derece çekici saçlara sahip olmalısınız.

İşte bu yılın mükemmel erkek saç kesim modelleri

  • Dalgalı saç modelleri, genelde dalgalı saçlara sahip olanlar kısa kesim olan modelleri tercih ediyorlar. Nedeni ise dalgalı saçların zor şekil almasıdır. Ama artık bu sene çok yaygın olan arka ve yanların kısa üstlerin ise uzun olduğu asimetrik modelleri ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Saçların dalgalı olması artık sorun değildir, saç şekillendirici krem ve spreyler sayesin de saçlarımız kolayca şekil alabilmektedir.

  • 3 numara saç kesimi, daha çok erkeklerin alın bölgelerin de ki açılmalardan ve kelleşme başlamasından dolayı saçlara çok kısa kestirerek bunları engellemeye çalışıyorlar. Bazen de saçları çok kısa kestirmek yerine üstten ya da alttan bazı bölümler bırakarak hareket kazandırabilirsiniz. Gerçekten doğru kıyafetlerle kullanılırsa oldukça etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz. İlk okul çağından başlayarak büyüdüğünüz zamanlar da dahi kullanımı son derece kolay olan bu model sizin için en ideal seçim olabilir.

  • Side part saç modeli, bu model son derece cesur çizgileri bünyesin de barındırıyor. Modern ve karizmatik bir tarza sahip olmak istiyorsanız bu modeli denemelisiniz. Yanları oldukça kısa bunun yanın da saçın sadece bir tarafında olmak şartıyla belirgin bir çizgi oluşturuluyor. Bu model için saçlarınızın uzun olmasına gerek yok arkalar ve yanlar kısa olunca üstte kalan kısmı da istediğiniz gibi şekil vermekte özgürsünüz.

  • Faux hawk saç modelidaha önce “mohawk” olarak biliniyordu bu da onun güncellenip değiştirilmiş halidir. Bu model de yanları kazıyarak üstler uzun bırakılıyor. dikenli bir görüntüye sahiptir. Bunu sağlamak için de jöle kullanımı şarttır. Küpe kullananlar için ve spor tarzda giyimi olanlar için idealdir.

  • Pompadour, 1980 lerden kalma modellerden esinlenerek ortaya çıkmıştır. Dalgalı ve gür bir saça sahipseniz mutlaka bu modeli deneyin. Bu model de yanlar oldukça kısa, saçlar yandan geriye doğru özenle taranmış şekilde tasarlanmıştır.

  • Topuz saç modeli, topuzu erkekler de mi kullanır deyip aman şaşırmayın günümüzün sözde çağdaş erkekleri sıklıkla kullanıyor, küpede beraberin de tabi ki.

  • Modern kısa kesim, yıllardır hiç demode olmayan modellerden birisidir. Belirgin hatlar ve katmerli kesimlerle son derece şık bir görüntü sağlıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.