banner913
banner932
banner1032
banner1038

Tempo hiç düşmedi

banner1020

Tango To Buddha’da sahne alan Ozan Doğulu, çaldığı setlerle mekâna gelen konuklara eşsiz bir gece yaşatırken, Demet Aktaş da “O Kedi” parçasıyla eğlenceyi zirveye taşıdı

banner974
Tempo hiç düşmedi

banner971

Türkiye'de yaptığı aranjelerle adından sıkça söz ettiren Kenan Doğulu’nun kardeşi Ozan Doğulu, Girne'de bulunan Tango To Buddha Restoran & Bar’da kısa bir aradan sonra yeniden sahne aldı.

Kenan Doğulu, Sezen Aksu, Ferhat Göçer, Ajda Pekkan ve Ziynet Sali başta olmak üzere birçok sanatçıyla çalışan Ozan Doğulu, gecede aranjörlüğünü yaptığı eserleri çaldı.

Çaldığı setlerle mekâna gelen konuklara eşsiz bir gece yaşatan Doğulu’ya hayranlarının ilgisi yoğundu. Doğulu’ya gece boyunca yurt dışından gelen dansçı kızlar eşlik etti. Yaklaşık iki saat kabinde kalan DJ Doğulu’nun performansı beğenildi.

Ozan Doğulu’dan önce ve sonra kabin başına DJ Bora K ve Mr Joker geçti.

Başarılı sanatçı Demet Aktaş da gecede geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkardığı “O Kedi” parçasını söyledi. “O Kedi” şarkısına konuklar dansla eşlik etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.