banner913
banner932
banner1032
banner1038

Haluk Levent'ten hayranına büyük jest

banner1020

Şarkıcı Haluk Levent'in genç bir hayranı, ünlü rock'çının mezuniyet balosunda kavalyesi olmasını istedi. Aylarca Levent'i mesaj yağmuruna tutan genç hayranı sonunda isteğine ulaştı

banner974
Haluk Levent'ten hayranına büyük jest

banner971

Haluk Levent, sosyal medya takipçisinin ricasını kırmadı, büyük bir jest yaptı.

Ziynet adlı hayranının “Abi cuma günü mezuniyet var. Benim hala umudum var. Kavalyem olursun bence..." mesajına kayıtsız kalamayan Levent, genç hayranına "Aylardır yazıyorsun. Söz kız! Cuma müsait olursam kavalyen olacağım" diyerek karşılık verdi.

Levent, kısa süre sonra büyük jestini açıklayan mesajını paylaştı: “Yarın geliyorum. DM'ye geç adres at. Ülen takım elbise bile giyeceğim."

Takipçisinin mezuniyet balosuna kavalye olarak katılan ünlü şarkıcı, gecenin fotoğraflarını da sosyal medya hesabında paylaştı.

Levent, “Aylarca yazdı durdu Ziynet. ‘Lütfen yıl sonu partisinde kavalyem ol abi.’ Söz verdim gittim” notunu yazdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.