banner913
banner932
banner1032
banner1038

Funda Arar mest etti

banner1020

Zarafeti ve mükemmel sesiyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Funda Arar, Songül Sarpbaş imzalı siyah, straplez elbisesi ile kulaklara hitap ettiği kadar gözlere de hitap etti

banner974
Funda Arar mest etti

banner971

Cratos Premium’da sahne alan güçlü yorumcu Funda Arar muhteşem bir konsere imza attı.

Zarafeti ve mükemmel sesiyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan güçlü yorumcu, şarkıları ile izleyenleri büyüledi. Arar, kostümü ile de ilgi odağıydı. Güzel sanatçı, Songül Sarpbaş imzalı siyah, straplez elbisesi ile kulaklara hitap ettiği kadar gözlere de hitap etti. Son albümü 'Aşk Hikayesi’nden birbirinden güzel parçaları seslendiren Arar'a, izleyenler hep bir ağızdan eşlik etti. 

SİNGLE MÜJDESİ

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arar, yeni single çalışmasının da müjdesini verdi. Eflatun ile çok güzel bir çalışma yaptıklarını belirten güzel sanatçı, yeni şarkısını Ekim ayında sevenlerinin beğenisine sunacak.

Güzel sesi ve bitmek bilmeyen enerjisi ile hayranlarından tam puan alan sanatçı, 2 saat boyunca kendisini dinlemeye gelen 1500 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.