banner913
banner932
banner1012

FODER’den Trodos’ta kartpostallık fotoğraflar

banner1020

FODER üyelerinin, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Trodos bölgesindeki şelalelerde yaptıkları fotoğraf çekimleri kartpostallık olarak nitelendirildi

banner974
FODER’den  Trodos’ta kartpostallık fotoğraflar

banner971

Ülkemizin faal sivil toplum örgütlerinden olan ve son haftalarda fotoğraf çekim gezilerini yoğunlaştıran FODER, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü de Trodos bölgesindeki şelalelerde çekimler gerçekleştirdi.

Gün boyunca Peristerona – Xyliatos – Lagudera – Madari – Giberunda ––Monyad - Fini  güzergahını takip ederek Mesapotamos  - Cantara – Milomeni şelalelerine uğrayan FODER üyeleri, birbirinden güzel fotoğraf çekimleri yaptılar.

Mart ayında açılacak sergi hazırlıklarını aralıksız sürdüren FODER üyeleri, Dernek binasında gerçekleştirdikleri eğitim çalışmalarını hafta sonu yapılan fotoğraf çekim gezileri ile pekiştiriyorlar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.