banner913
banner932
banner1012

Doğru Home Store’da kampanyalar bitmiyor

banner1020

Lefkoşa’da ev dekorasyonu, tekstil ürünleri, mutfak eşyaları ve elektrikli çeşitli ürünler alanında son olarak açılan mağazalardan biri olan Doğru Home Store, yeni yıl öncesi başladığı kampanyalarına devam ediyor.

banner974
Doğru Home Store’da kampanyalar bitmiyor

banner971

Nevresim takımları, battaniye ve ev tekstil ürünlerinde oldukça uygun fiyatlar sunan Doğru Home Store, kaliteli tencere, tava setleri ile elektrikli aletlerde kampanyalarla vatandaşlara ucuz ve kaliteli ürünler sunuyor.

Kaliteli elektrikli mutfak aletleri ve beyaz eşyaları uygun fiyata müşterilerine sunan Doğru Home Store birçok üründe yüzde 50’ye varan indirimli satış yapmakta.

Taşkınköy bölgesinde bulunan Doğru Home Store direktörü Mehmet Doğru, gerek tekstil ürünlerinde gerekse diğer ev eşyalarında kaliteli ürünleri vatandaşlarla buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, mağazada her ailenin bütçesine uygun ürünleri bulabileceğini vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.