banner913
banner932
banner1012

Yüzücülerimiz, Türkiye'de kulaç atacaklar

banner1020

Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu karması, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Bireysel Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları'nda yarışacak

banner974
Yüzücülerimiz, Türkiye'de kulaç atacaklar

banner971

Hasan İLKER

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun, 5-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenleyeceği Türkiye Bireysel Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışlarına, Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu da katılacak.

Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu tarafından oluşturulan karma takımda Buğra Korahan, Doğukan Ulaç, Buğra Buba, Yusufcan Şensoy, Paşa Sezener, İlayda Basmacı, İpek Aksel, Emre Ersoy ve Cahit Bozatlı, sporcu olarak, Mehmet Gürcenk ve Hüseyin Arhan ise antrenör olarak yer alacaklar.

Çoğunluğunu YDÜ yüzücülerinin oluşturduğu kafilede yönetici olarak ise Su Sporları Federasyonu Yüzme Dalı sorumlularından Melis Sevinç ile Federasyon başkanı Ender Yeşilyurt yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.