banner913
banner932
banner1032
banner1038

Vücutçularımız, Dünya Şampiyonası'nda boy gösterdiler

banner1020

İspanya’da düzenlenen 2017 NAC Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası'nda, vücut geliştirme sporcularımız başarılı sonuçlar elde ettiler. Murat Şenyiğit, ilk 6 içerisine girerek en önemli başarıyı elde etti. İlhan Terzioğlu, ise en iyi hakem seçildi

banner974
Vücutçularımız, Dünya Şampiyonası'nda boy gösterdiler

banner971

Dünyanın en önemli vücut geliştirme yarışmalarından biri olarak kabul edilen 2017 NAC Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden yarışmacılar büyük başarılara imza attı.

İspanya’da düzenlenen yarışmada Kadınlarda Songül Hoca, erkeklerde ise Murat Şenyiğit, Mustafa Behlül ve Yüksel Nedim ülkemizi temsil etti. Murat Şenyiğit, NAC World Man I kategorisinde en iyi 6 içinde yer alırken, diğer sporcularımız da ilk 10 sıralamasına girdiler. Yarışmada İsrailli Dani Kaganovich  dünya şampiyonu oldu.

Uluslararası hakemlerimizden İlhan Terzioğlu,  ikinci kez NAC Universe en iyi hakemi seçildi. Terzioğlu 25 den fazla ülke arasında en iyi hakem seçildi. Kafilede yer alan Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu asbaşkanı Erol Uçaner ise düzenlenen organizasyonda hakem olarak ilk kez masaya otururken, ulusal hakem ünvanı aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.