banner913
banner932
banner1032

“Suat Günsel’e minnettarım”

banner1020

Gönyeli Spor Kulübü'nde yöneticilik ve başkanlık, Gönyeli Oşan ve Mapfree basketbol takımlarında yöneticilik yapmış olan Sanlı Çoban'a, kız kardeşi Ayşe Temi Çoban'dan bugün böbrek nakli yapılacak Ameliyat öncesinde açıklamalarda bulunan Sanlı Çoban, tedavi gördüğü bir yıl boyunca hiçbir karşılık beklemeden tedavisini üstlenen ve YDÜ Hastanesi'nin kapılarını kendisine açan Suat Günsel’e minnettar olduğunu vurguladı

banner974
“Suat Günsel’e minnettarım”

banner971

Soydan SAKALLI

Spor camiamızın renkli simalarından Sanlı Çoban'a, Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde bugün sabah saat 09:30’da başlayacak ameliyat ile böbrek nakli operasyonu yapılacak.

Yıllarca Gönyeli Spor Kulübü'nde yöneticilik ve başkanlık, Gönyeli Oşan ve Mapfree basketbol takımlarında yöneticilik yapmış olan Sanlı Çoban'a, kız kardeşi Ayşe Temi Çoban'dan böbrek nakli yapılacak. Operasyon öncesinde dün görüştüğümüz Sanlı Çoban, şu açıklamaları yaptı:

"Böbrek rahatsızlığı ile ilgili yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum. Bir yıl boyunca tedavimi hiç bir karşılık beklemeden üstlenen ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin kapılarını açan Suat Günsel ve İrfan Günsel’e minnettarım. Ayrıca Yakın Doğu Üniversitesi yönetim kurulu başkanı Mehmet Soykurt'a da çok teşekkür ederim.

Böbrek nakli operasyonu için Yakın Doğu Üniversitesi'ne izin verilmediği için tedavime Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde devam ediyorum. Başta Diyaliz bölümündeki doktor ve hemşireler olmak üzere burada bana gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnunum. Onlara da çok teşekkür ederim.

Beşiktaş Spor Kulübü başkanı Fikret Orman, genel koordinatörü aracılığıyla bana geçmiş olsun dileklerini iletti. Ancak 1980 yılından bu yana ülke sporunun içerisinde olan bana, hiçbir yetkili bir geçmiş olsun dileğinde bulunmadı. Bu da beni çok üzdü.

Amacım ameliyat sonrasında sağlığıma kavuşup, önce aileme - çocuklarıma sonra da Gönyeli camiasına hizmet etmektir. Bu süreçte yanımda olup, dualarını esirgemeyen tüm dostlarıma ayrıca teşekkür ederim.  

Canından can kesip, bana can katacak olan kardeşim Ayşe Temi Çoban'ın hakkı ise asla ödenmez. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle..."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.