banner913
banner932
banner1012

Polis'ten Emiliano Sala için acı karar

banner1020

Polis acı kararı aldı, Emiliano Sala’nın takım arkadaşları ve Vahid Halilhodzic gözyaşlarına boğuldu

banner974
Polis'ten Emiliano Sala için acı karar

banner971

 

Manş Denizi üzerinde kaybolan uçakta yer alan ve Emiliano Sala ve uçakta bulunan diğer iki kişi için arama çalışmaları Guernsey polisinin yaptığı açıklama ile sona erdi. Haberi antrenman esnasında alan Nantes futbolcuları ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic gözyaşlarına hakim olamadı.

 

 

Guernsey polisi, Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın da içinde olduğu kayıp uçağı arama faaliyetine son verdi.

Polisin bu kararını öğrenen Nantes forması giyen takım arkadaşları ve Nantes Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic gözyaşlarına hakim olamadı.

Duygusal anların yaşandığı antrenman sonrasında deneyimli teknik adam öğrencisi hakkında açıklama yapmakta güçlük çekti...

Taraftarlar da antrenman sahasında toplanırken Emiliano Sala'nın fotoğrafının bulunduğu bölgeye çiçekler, gazete küpürleri ve mektuplar bırakıldı.

Polisin yaptığı açıklamada uçaktakilerin hayatta kalma ihtimalinin çok düşük olduğu bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.