banner913
banner932
banner1032
banner1038

Pedallar, yol yarışında döndü

banner1020

Bisiklet Federasyonu’nun organize ettiği ve 50’ye yakın sürücü katıldığı Lefkoşa-Güzelyurt-Çamlıbel-Yılmazköy-Lefkoşa güzergahında bisikletçiler birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler

banner974
Pedallar, yol yarışında döndü

banner971

Bisiklet Federasyonu’nun 2017 faaliyet programı çerçevesinde “16 Nisan Yol Yarışı” düzenlendi.

Takımların yoğun ilgi gösterdiği yarış, Polis Müdürlüğü’nün aldığı güvenlik önlemleriyle başarılı bir şekilde tamamlandı. Pazar günü sabah saat 8’de başlayan yarış, öğle saatlerine kadar devam etti. 50’ye yakın sürücü Lefkoşa-Güzelyurt-Çamlıbel-Yılmazköy-Lefkoşa güzergahında birbirleriyle mücade ettiler. 

16 Nisan 2017 Yol Yarışı’nda ilk 3’e girenler:

BAYANLAR KATEGORİSİ:

1) Yağmur Aydındağ (NEU)

2) Sevim Yıldız (DAU)

 ELİT KATEGORİ:

1) Eral Aşina (VELO-CYPRI)

2) Soner Akbaş (NEU)

3) Mehmet Soyman (MGA)

 GENÇ KATEGORİ:

1) Hasan Şentürk (NHG)

2) Mert Hançerli (KULTUR S.K.)

3) Mazhar Moda (NEU)

 MASTER KATEGORİ:

1) Serhat Alışkan (NHG)

2) Cüneyt Göçer (MGA)

3) Ersan Karayegen (NHG)

 YILDIZ A KATEGORİ:

1) İbrahim Alibaba (NEU)

2) Altan Yavuz (LTB)

3) Şevket Hançerli (KULTUR S.K.)

 YILDIZ B KATEGORİ:

1) Çağın Tosun (NEU)

2) Doğaç Zorlu (MGA)

3) Ömer Altunç (MGA)

WOUTER SYBRANDY KUZEY KIBRIS’TA

Profesyonel bisiklet yaşamını Hollanda'da Sigma Sport takımında sürdürmekte olan ünlü bisikletçi Wouter Sybrandy, Kıbrıslı bir arkadaşının tavsiyesi üzerine geçen hafta sonu ülkemize geldi. Bisikletçilerimizle antreman yapan Wouter Sybrandy, Pazar günü ise Bisiklet Federasyonu yol yarışına katıldı.

Hollanda ve İngilitere takımlarında elde ettiği bir çok başarısıyla bilinen Sybrandy, kendine ait resmi Twitter ve Facebook hesabında Kuzey Kıbrıs’ın bisiklet antremanları için çok uygun, iklim şartlarının da mükemmel olduğunu ifade etti. Bunun yanında, Pazar günü katıldığı yol yarışının organizasyonundan çok memnun kaldığını ve geri döndüğünde takım yetkililerine ileride bisiklet kampları için Kuzey Kıbrıs’ı önereceğini dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.