banner913
banner932
banner1032
banner1038

Off Road heyecanı başlıyor

banner1020

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin (KKORD) organize ettiği sezonun ilk yarışı, Veleddin Hüdan Anı yarışında 24 ekip mücadele edecek

banner974
Off Road heyecanı başlıyor

banner971

2017 KKORD Off Road Şampiyonası, Alagadi’de merhum Veleddin Hüdan anısına yapılacak yarış ile başlıyor. “BU YOLUN ÇIKIŞI VAR” sloganı ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Spor Dairesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek yarışın hazırlıkları tamamlandı.

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin (KKORD) organize ettiği sezonun ilk yarışı kayıtları tamamlandı. Yarışta 24 ekip mücadele edecek. Araçların güçlerine göre 3 farklı kategoride yarışacak ekiplerden S2 kategorisinde 10 ekip, S3 kategorisinde dokuz ekip ve S4 kategorisinde beş ekip olmak üzere toplamda 24 ekip birincilik mücadelesi verecek.

Bugün yapılacak sporcu toplantısının ardından ekipler yarış saatini beklemeye başlayacak. Aralarında Kıbrıslı Rum yarışçılarının da olduğu yarışçılar, yarın sabah 10.00’da verilecek ilk aracın startı ile etaplara çıkacaklar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.