banner913
banner932
banner1012

Kickboks Federasyonu yönetimi, ziyaretlerini sürdürüyor

banner1020

Kickboks Federasyonu Yönetim Kurulu üye kulüpleri, ziyaret programı çerçevesinde Lefkoşa Savunma Sanatları Derneği’ne ziyaret etti

banner974
Kickboks Federasyonu yönetimi, ziyaretlerini sürdürüyor

banner971

Kickboks Federasyonu Yönetim Kurulu üye kulüpleri ziyaret programı çerçevesinde geçtiğimiz gün Lefkoşa Savunma Sanatları Derneği’ne ziyaret edip, sorunları dinledi.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu altında yer alan Lefkoşa Savunma Sanatları Derneği’ne gerçekleşen ziyarette Federasyon Başkanı Niyazi Demirel’in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Nusret ile Tufan Şimşek de yer alırken, Lefkoşa Savunma Sanatları Derneği’nin Başkan ve Antrenörlüğü birlikte yürüten Kürşad Mamalı hazır bulundu.
Ziyarette sporcular ile sohbet eden KKTC Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel, sporculara kickboks hakkında bilgiler vererek, kickboksun insan gelişimi üzerindeki olumlu etkilerini anlattı ve, sporcuların görüşlerini dinledi. Sporcular ile çekilen anı fotoğrafının ardından Başkan ve Antrenör Kürşad Mamalı ile bir araya gelen Başkan Niyazi Demirel, Lefkoşa Savunma Sanatları Derneği’nin sorunlarını dinleyerek, kickboks sporu hakkında görüş alış verişinde bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.