banner913
banner932
banner1032

Kickboks Federasyonu, derneklerle iç içe

banner1020

banner974
Kickboks Federasyonu, derneklerle iç içe

banner971

Kickboks Federasyonu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, derneklere gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında ilk ziyaretini Güzelyurt Savunma Sanatları Derneğine yaptı. 

Başkanı Niyazi Demirel ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Güzelyurt Savunma Sanatları Derneği başkanı Fırat Arkın ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular. Ziyarette dernek sporcularının antrenmanları izlendi. Yapılan toplantıda federasyonun derneklerden talepleri, derneğin sorunları ve talepleri görüşüldü.

Federasyon başkanı Niyazi Demirel ziyarette yaptığı konuşmada federasyon ile üye derneklerin birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirtirken, dernek başkanları ve antrenörlerin etkin katılımı ile sorunları masaya yatırarak, çözümlerine de birlikte karar verdiklerini söyledi. Federasyonun ve derneklerin bir bütün olduğunu söyleyen Demirel, birlikte çalışarak federasyon altındaki spor dallarını daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Fırat Arkın ise federasyon başkanını ve yönetim kurulunu aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, faaliyet gösterdikleri spor dallarının daha ileriye taşınması için dernek olarak üstlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.