banner913
banner932
banner1012

Engelsiz şampiyon ALGIM

banner1020

4. Engelsiz Turnike Basketbol Turnuvası, Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılırken şampiyon ALGIM Özel Eğitim oldu

banner974
Engelsiz şampiyon ALGIM

banner971

Özel eğitime gereksinim duyan bireylerle ilgili toplumumuzdaki farkındalığı artırmak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen 4. Engelsiz Turnike Basketbol Turnuvası, Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Telsim'in de katkılarıyla yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdür Muavini ve Müdür Vekili Hakkı Başarı’nın hava atışıyla başlayan turnuvada Lefkoşa Türk Belediyesi başkanı Mehmet Harmancı, Telsim Genel müdür yardımcısı Fevzi Tanpınar,Yakın Doğu Koleji idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin seyirci olarak yoğun katılım gösterdiği organizasyonda ALGIM Özel Eğitim şampiyon olurken,Yeşilyurt Özel Eğitim ikinci, Lefkoşa İş Eğitim ve Özel Eğitim üçüncü, Girne Özel Eğitim dördüncü oldu. Ayrıca Yakın Doğu Koleji takımı da turnuva özel ödülüne layık görüldü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.