banner913
banner932
banner1012

Botox’un erkek hali 

banner1020

Günümüzde botox yaptıran erkeklerin sayısı hızla artıyor. Nedeni, iş hayatında uzun süre bakımlı çalışma isteği, çekici, dinlenmiş bir ifade ve erkeklerin estetik dünyasını derinlemesine keşfetmiş olmaları.

banner974
Botox’un erkek hali 

banner971

Erkeklere yapılan botox uygulamalarına brotox deniyor çünkü bu işlem kadınlara yapılandan oldukça farklı. Farkı ise tamamen yüzün kas yapısı ve kuvvetine göre yapılması ve böylece yüz ifadesini değiştirmemesi. Son zamanlarda daha fazla talep görüyor olmasının nedeni de bu. Uzmanlar durumu “Brotox her erkeğin karakteristik yüz yapısı ve yüz ifadelerine göre özel olarak planlandığı için tercihlerin ilk sırasına yükseldi” diyerek açıklıyor.

Mimikler donmuyor

Erkeklerde kadınlar olduğu gibi göz çevresi ve kaz ayağı bölgesinde botoks uygulaması pek yaygın değil. Çünkü bu bölgelerde kadınlardaki kadar fazla kırışıklık oluşmuyor. Erkekler daha çok alın bölgesi, göz altı torbalanması ve gülme kaslarına uygulatmayı tercih ediyor.

Bir önemli fark da brotox'un ve pürüzsüz bir uygulama olmaması. Minimal düzeyde verilen enjeksiyonlar mimiklerde donma, yüzde şaşkın ve gergin bir ifade oluşturmuyor.

3

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.