banner913
banner932
banner1032
banner1038

Pulya avına büyük darbe

banner1020

Dikelya'da Nisan 2016-Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, avlanması yasak olan pulya kuşunu avladıkları gerekçesiyle 78 kişinin tutuklanırken, operasyonlar sırasında ayrıca bin 50 adet ağ, bin 539 metal direk, binlerce metre tel ve kuş avlamada kullanılan daha birçok malzemenin de ele geçirildi

banner974
Pulya avına büyük darbe

banner971

Dikelya İngiliz Üsler bölgesinde Üsler Polisi tarafından Nisan 2016-Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, avlanması yasak olan pulya kuşunu avladıkları gerekçesiyle 78 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Alithia gazetesi haberinde, Dikelya İngiliz Üsleri bölgesinde söz konusu tarihlerde gerçekleştirilen çeşitli operasyonlarda, avlanması yasak olan pulya kuşlarını avladıkları tespit edilen 78 kişinin tutuklanarak mahkemeye sevk edildiklerini yazdı.

Gazete, operasyonlar sırasında ayrıca bin 50 adet ağ, bin 539 metal direk, binlerce metre tel ve kuş avlamada kullanılan daha birçok malzemenin de ele geçirildiğini aktardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.