banner913
banner932
banner1032
banner1038

Zifiri karanlıkta kazaya davetiye

banner1020

Lefkoşa – Girne anayolu üzerindeki Boğaz Kavşağı ile Ciklos mevkisinde bulunan aydınlatma lambalarının aylardır çalışmaması nedeniyle zifiri karanlıkta yolculuk yapan sürücüler adeta korku tünelinde ilerliyor

banner974
Zifiri karanlıkta kazaya davetiye

banner971

Murat ASLAN

Ülkemizde yapılan çift gidiş geliş anayolların aydınlatılması için kurulan aydınlatma lambalarının birçok bölgede devre dışı olması sürücüleri isyan noktasına getirdi.

Özellikle Lefkoşa – Girne anayolu üzerindeki Boğaz Kavşağı ile Ciklos mevkisinde bulunan aydınlatma lambalarının günlerdir çalışmadığı konusunda gazetemize şikayette bulunan vatandaşlarımız, bunun yanında Hamitköy – Haspolat ve Yonca Kavşağı arasında bulunan yoldaki aydınlatma lambalarının da birçok noktada çalışmadığını belirttiler.

Aydınlatma lambalarının çalışmamasından dolayı yolun zifiri karanlığa gömüldüğünü ifade eden sürücüler, yol kenarından anayola atılabilecek insan veya hayvan türü şeyleri fark etmelerinin çok zor olduğunu sözlerine eklediler. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.