banner913
banner932
banner1012

“Ya acil bir durum olsaydı?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir otobüs şoförü vatandaşımız, dün yaşadığı bir olayı bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.

banner974
“Ya acil bir durum olsaydı?”

banner971

Bize gönderdiği fotoğrafta her şeyin ortada olduğunu belirten vatandaşımız, “Toplum olarak trafik kurallarında da diğer konularda olduğu gibi ne kadar geride olduğumuzu foto da görebilirsiniz” dedi.

Lefkoşa’nın işlek caddelerinden olan Terminal bölgesindeki bir park yeri çıkışında fotoğrafta görülen salon aracın tam köşe üzerinde park edildiğini belirten otobüs şoförü vatandaşımız, “Polisi aradım mal sahibini aradılar. Bir bayan geldi ‘dedim niye buraya park ettin?’  O da bana ‘5 dakika birşey alıp geliyordum’ cevabını verdi.  Düşünün ki burada acil bir olay olsa ne olacak?” diyerek sitem etti.

Birçok kişinin ehliyeti alırken, hiçbir kuralı bilmeden öğrenmeden ehliyet aldığını iddia eden vatandaşımız, köşe üzerinde park edilen araçların her zaman için tehlike olduğunu ve yolu tıkamaya müsait olduğunu unutmamak gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.