banner913
banner932
banner1012

Vergi Dairesi'nden T&T şirketine haciz

banner1020

Gelir ve Vergi Dairesi denmemiş vergi borcu nedeniyle T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ticareti Şirketi Limitedi’nin Ercan'dan elde ettiği gelirlere el koydu

banner974
Vergi Dairesi'nden T&T şirketine haciz

banner971

Maliye Bakanlığı, ödenmemiş vergi borcu nedeniyle T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ticareti Şirketi Limitedi’nin gelirlerine haciz koydu.

Gelir ve Vergi Dairesi Müdürü Özdemir Kalkanlı’nın verdiği bilgiye göre, T&T şirketinin vergi borcu itirazı ile yaptığı başvuru sonucunda Yüksek İdare Mahkemesi vergi borcunun ödenmesi yönünde karar üretmişti.

Kalkanlı, T&T şirketinin bu karara uymayarak, faizleriyle birlikte 3 Milyon Euro’dan fazla vergi borcunu ödememesi nedeniyle, şirketin gelirlerine haciz konulduğunu belirtti.

Bu kapsamda Maliye Bakanlığı T&T şirketiyle Ercan Havalimanı'nda çalışan üç havayolu şirketi, Duty Free şirket, alan hizmeti şirketi ve yakıt taşıyan şirkete gönderdiği yazılarla bundan sonra T&T şirketine yapılacak ödemlerin Vergi Dairesi'ne yapılması gerektiğini tebliğ etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.