banner913
banner932
banner1032
banner1038

“Mimar ve mühendislere yeni iş imkânı doğacak”

banner1020

Artık devletin kamuya ait inşaatlarda Kıbrıs Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği üyeleri ile birlikte çalışacağını ifade eden Maliye Bakanı Denktaş “Devlete hizmet verebilecek birçok mimar ile mühendisimize de iş imkanı sağlanmış olacak” dedi

banner974
“Mimar ve mühendislere yeni iş imkânı doğacak”

banner971

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, artık Devletin Kamuya ait inşaatlarda Kıbrıs Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği üyeleri ile birlikte çalışacağını ve Bakanlar Kurulunda onaylanan protokol ile birlikte artık devlet projelerinin hızlanacağını söyledi. Denktaş’ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“Bakanlar Kurulunda bugün gündeme getireceğimiz bir protokolle artık Kamuya ait inşaatlarda Kıbrıs Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’nin  mühendis ve mimarlarından projelerin yapılması esnasında hizmet alınabilecek. Böylece KTMMOB bünyesindeki mimar ve mühendisler ekiplerini oluşturarak devlete hizmet verebilecek ve birçok  mimar ve mühendisimize de iş imkanı sağlanmış olacak. Ulaştırma Bakanlığına bağlı olan Plan ve Proje Dairesi'nin yeteri kadar hızlı bir şekilde hareket edememesinden doğan yavaşlama da sona erecek .Bu protokol sayesinde hem devletin projeleri hızlanacak hem de birçok vatandaşımıza yeni iş imkanı doğacak. Bu protokolün hazırlanmasına emek veren tüm kişi,kurum ve kuruluşlara ülke adına teşekkür ederim…"

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.