banner913
banner932
banner1032
banner1038

LTB, sineklerle biyolojik mücadeleyi sürdürecek

banner1020

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin 2021 yılı sivrisinek mücadelesinde kullanılacak biyolojik Larvasit ilaç alımı için sözleşme imzalandı

banner974
LTB, sineklerle biyolojik mücadeleyi sürdürecek

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), sivrisineklerle mücadelede kanserojen olmayan biyolojik ilaç uygulamasını sürdüreceklerini bildirerek, bu yılki mücadele kapsamında biyolojik ilaç alımı için sözleşme imzalandığını bildirdi.
LTB tarafından yapılan yazılı açıklamada, Belediye’nin 2021 yılı sivrisinek mücadelesinde kullanılacak biyolojik Larvasit ilaç alımı için sözleşme imzalandığı belirtildi.
Açıklamaya göre, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, kaynağından mücadele yöntemi sayesinde sivrisineklerin üredikleri alanlara direk müdahale ettiklerini ve bu yöntemi uygularken de yurttaşların sağlığı için kanserojen madde içermeyen biyolojik ilaç uyguladıklarını belirtti. 
LTB Başkanı Harmancı, sivrisinekle mücadelenin 12 ay boyunca sürdüğünü de sözlerine ekledi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.