banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa - Gazi Mağusa Anayolunda Kaza

banner1020

banner974
Lefkoşa - Gazi Mağusa Anayolunda Kaza

banner971

Bugün  saat 13:00 sıralarında, Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu üzerinde, Fatma Akdur (K-59), yönetimindeki PH 580 plakalı araç ile sağdan ikinci şerit içerisinde Gazimağusa istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada o esnada sol şerit içerisinde aynı istikamete doğru seyreden Ulaş Solakay (E-38) yönetimindeki araca çarpmıştır.

Çarpma sonucu MP 869 plakalı araç yolun solundan çıkarak ağaca çarpmıştır.

Çarpmaya müteakip kontrolden çıkan PH 580 plakalı araç yine aynı istikamete doğru seyreden Ümit Yalın (E-27) yönetimindeki LH 036 Z plakalı araca çarptıktan sonra yolun solundan çıkarak Sehitoğlu Hırdavat isimli iş yeri önündeki malzemelere çarpmıştır. Yine çarpmanın etkisiyle LH 036 Z plakalı araç da yolun solundan çıkarak bir başka ağaca çarpmıştır. Kaza sonucu her üç araç sürücüsü ile PH 580 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Zalihe Akdur (K-36) hafif yaralanarak kaldırıldıkları LDH'de yapılan tedavilerini müteakip müşahede altında alınmışlardır. Soruşturma devam etmektedir.kazanın hemen ardından lefkoşa trafik tahrikat amiri Mehmet Özatılgan ve lefkoşa varoşlar bölge müdürü rüstem tunçtaşlı'da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.