banner913
banner932
banner1032
banner1038

Dikkatsizliği pahalıya mal oldu

banner1020

Lefkoşa-Girne anayolunda seyreden araç sürücüsü, dikkatsizce sağ şeride geçince başka bir araca çarptı; çarptığı araç ise aydınlatma direğine vurarak karşı şeride geçti

banner974
Dikkatsizliği pahalıya mal oldu

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa-Girne anayolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada iki araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Sabah saat 08.45 sıralarında Lefkoşa’dan Girne istikametine doğru yönetimindeki JS 118 plakalı araçla yolun solunda ilerlemekte olan pazarlamacı Medat Yılmaz,  dikkatsizce yolun sağına geçmeye çalışması sonucunda ayni istikamette ilerlemekte olan Ayşe Bayal yönetimindeki NL 896 plakalı aracın sağ yan kısmına çarptı.

Çarpma sonucunda aracın kontrolünü kaybeden Ayşe Bayal, orta refüj içerisinde bulunan aydınlatma direğine çarparak karşı şeride geçerek durdu. Kaza sonucunda her iki araç sürücüsü de Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ilk yardım tedavilerinin ardından müşahede altına alındılar.

Kaza neticesinde JS 118 plakalı araçta 5 bin TL NL 896 plakalı araçta 13 bin TL ve aydınlatma direği ile tabelada ise 10 bin TL’lik hasar oluştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.