banner913
banner932
banner1012

Çevreyi kirletenler deşifre edilecek

banner1020

Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, çevreyi kirletenlere karşı caydırıcı cezalar uygulanmaya başlandığını ve kirletenlerin deşifre edileceğini kaydetti

banner974
Çevreyi kirletenler deşifre edilecek

banner971

 

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, çevreyi kirletenlere karşı caydırıcı cezalar uygulanmaya başlandığını ve yakında ilçelerde yazılan cezaları açıklayacaklarını söyledi.

Ataoğlu, böylelikle çevreyi kirletenlerin deşifre edileceğini ifade etti.

Çevre kirliliğine karşı yürütülen çalışmalara değinen Ataoğlu, bu kapsamda çevre gönüllülerine kartlar dağıttıklarını ve konuya duyarlılığı nedeniyle CTP Milletvekili Hüseyin Erçal’a da gönüllü çevreci kartı vermeye hazır olduklarını söyledi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında müfredata çevreye ilgili ders konduğu ve dersin 9. sınıflarda okutulmaya başlandığını belirten Ataoğlu, bunun yanında ilkokullara çöp bidonları dağıtıldığını ve atılan bu adımların çevreye olan duyarlılığı artıracağına inanç belirtti.

Bakanlığın, sivil toplum örgütleri ve belediyelerle birlikte yürütmekte olduğu çevre temizliğinin de sürdüğünü ifade eden Ataoğlu, bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Çevreyi kirletenlere karşı caydırıcı cezalar uygulanmaya başlandığını ve yakında ilçelerde yazılan cezaları açıklayacaklarını belirten Ataoğlu, böylelikle çevreyi kirletenlerin deşifre edileceğini kaydetti.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.