banner913
banner932
banner1032
banner1038

“Bugün dünden daha güçlüyüz”

banner1020

TDP Başkanı Özyiğit, TDP’nin örgütsel ağı ile kurumsal yapısının her geçen gün güçlendiğini vurguladı

banner974
“Bugün dünden daha güçlüyüz”

banner971

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Büyükkonuk Örgütü kuruldu. TDP Büyükkonuk Örgüt Başkanlığına Ercan Yüzüak getirildi.
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP’nin örgütsel ağı ile kurumsal yapısının her geçen gün güçlendiğini belirterek, TDP olarak ülkenin her bölgesinde güçlü bir örgüt oluşturma hedefinde olduklarını kaydetti.
TDP Büyükkonuk örgüt başkanlığına Ercan Yüzüak getirilirken yönetimdeki diğer isimler Erbay Çoban, Mustafa Arıoğlu, Mustafa Arkan ve Niyazi Aygan oldu.
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit etkinlikte yaptığı konuşmada, bir yandan örgütler kurarken, diğer yandan var olan örgütleri yeni katılımlarla güçlendirdiklerini, ayrıca yasa gereği sunulacak üye listelerinde de güncellemeler yaptıklarını söyledi.
Özyiğit şunları kaydetti:
“Son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından parti içerisinde sağlanan birlik, beraberlik ve ‘biz’ ruhu ciddi bir motivasyon yaratmıştır. Bugün dünden daha güçlüyüz. Temizlik, şeffaflık ve disiplinden taviz vermememiz ciddi destek görmüştür, bunun göstergeleri de zaten vardır. Bizler tüm bölgelere ulaşmaya çalışırken, insanlarımızın da bizlere ulaşarak ‘gelin burada da örgüt kuralım, biz de sizinle birlikte yürümek istiyoruz’ söylemleri oldukça anlamlıdır.”
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.