banner913
banner932
banner1012

Boğaz’daki kaza ucuz atlatıldı

banner1020

Girne-Lefkoşa anayolunda saat 12.00 sıralarında dikkatsizlik sonucunda meydana gelen zincirleme kazada yaralanan olmaması yüreklere su serpti

banner974
Boğaz’daki kaza ucuz atlatıldı

banner971

Girne – Lefkoşa anayolunun Boğaz bölgesinde dün öğle saatlerinde yaşanan trafik kazası ucuz atlatıldı.

Dün saat 12.00 sıralarında Boğaz bölgesi St. Hilarion Kavşağı yakınlarında Lefkoşa istikametine doğru dikkatsizce ilerlemekte olan Ferhat Gedayev yönetimindeki TKM 537 plakalı otobüsle ilerlediği sırada, trafik sıkışıklığı nedeniyle önünde ayni istikamete doğru ilerlemekte olan Mahmut İşlek yönetimindeki NM 547 plakalı araca arkadan çarptı.

Bu kaza sonrasında TKM 537 plakalı otobüsün arkasında seyretmekte olan Bünyamin Adaklı ise yönetimindeki NA702 plakalı aracıyla otobüsün arka kısmına çarptı. Kaza sonucunda yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.