banner913
banner932
banner1012

Yıldız futbolculara nazar değdi

banner1020

Takımların yıldız oyuncularının sakatlanmaları dikkat çekmeye başladı. Doğan Türk Birliği’nde Kenan Oshan, Gençlik Gücü’nde Özcan Saygı, Çetinkaya’da Kağan Görneçli ile İbrahim Çıdamlı, Yeni Boğaziçi’nde Haşim ile Tugay ve Mağusa Türk Gücü’nde Erdoğ, son haftalarda önemli sakatlıklar yaşayan futbolcular oldu

banner974
Yıldız futbolculara nazar değdi

banner971

Cenk PANTER
K-PET Süper Lig’de 30 haftalık uzun maratonun henüz başında olmamıza rağmen, birçok takımın yıldız oyuncularının sakatlanmaları dikkat çekiyor.
Doğan Türk Birliği’nin yıldız futbolcusu Kenan Oshan’ın, kasığındaki sakatlığı büyürken, Kenan Ankara’ya tedaviye gidecek. Bu nedenle de Yenicami maçında forma giyemeyecek. 
Gençlik Gücü’nde son haftaların formda futbolcusu olan Özcan sakatlınırken, futbolcuyu iyileştirmek için Gençlik Gücü yönetimi seferber oldu. 
K-PET Süper Lig lideri GAÜ Çetinkaya’nın genç futbolcusu Kağan Görneçli, sakatlığından dolayı ameliyat olacağı için sezonu kapattı. Dün doktor kontrolünden geçen yıldız futbolcu İbrahim Çıdamlı, ise üst baldırındaki sakatlığından dolayı Çetinkaya’nın, Mağusa Türk Gücü ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek. Bu arada Çetinkaya’nın golcü futbolcusu Esin Sonay sahalara dönmek için gün sayıyor.
Sakatlıklardan dolayı büyük şanssızlıklar yaşayan Yeni Boğaziçi’nde Haşim ve Tugay’ın sakatlıkları nüksetti. 
Sezonun en şanssız takımlarından olan Mağusa Türk Gücü’nde mevcut sakat futbolculara Lefke maçında sakatlanan Erdoğ Barkınay da eklendi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.