banner913
banner932
banner1032
banner1038

Yenicami, krallık ile teselli buldu

banner1020

Yenicami, Türk Ocağı’nı deplasmanında kazansa da 23 haftasını lider götürdüğü sezonda şampiyonluğu Mağusa Türk Gücü’ne kaptırdı. Yenicami, John Ebuka’nın gol krallığı ile teselli buldu

banner974
Yenicami, krallık ile teselli buldu

banner971

Yer: Mete Adanır Stadı

Hakemler: Mehmet Sezener, Hakan Gök, Ali Karahasan.

Türk Ocağı: Hasan, İlker, Mehmet, Bilal, M. Kaan Çoban, Mustafa Avcı, Yakubu Malik(Dk.50 Akande),Tonbara (Dk.57 Ahmet Saygı), Ahmet Coşkun, Ahmet Can (Dk.83 Ali Avcısoy),Remzi. 

Yenicami: Ercan, Farouk, Emin, Hasan (Dk.76 Mehmet Çavuş), Salih (Dk.59 Ali Uçtaş), Ünal, Hüseyin ( Dk.70 Eray), Hascan, Mehmet Altın, Kennet, John Ebuka.

Goller: Dk. 75 Akande (TOL)-Dk. 26 ve 60 Mehmet Altın, Dk.61 John Ebuka, Dk.89 Hascan (Yenicami)

K-Pet Süper Lig’in 30.haftasında Yenicami, Türk Ocağı ile deplasmanda, Mete Adanır Stadının berbat zemininde karşılaştı.

Taraftarlarının destek verdiği Yenicami, maçı 4-1 kazanmasına, 30 haftalık sezonun, 23 haftasını lider götürmesine rağmen, sezonu 74 puanla şampiyon Mağusa Türk Gücü’ne gol averajı ile geçilerek, ikinci sırada tamamladı. K-PET Süper Ligde 2018 – 2019 sezonunun gol kralı, 33 golle Yenicami futbolcusu John Ebuka Okoye oldu.

Mücadeleye hızlı başlayan Yenicami, Mehmet Altın’ın ayağından bulduğu golle 26.dakikada 1-0 öne geçerken, ilk devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda peş peşe Mehmet Altın ve Ebuka ile golleri bulan Yenicami skoru bir anda 3-0’a taşıdı. Farkın üçe çıkmasından sonra ataklarını sıklaştıran Türk Ocağı’nda 74. dakikada İlker’in şutu direkten döndü. Türk Ocağı, Akande ile 75.dakikada golü bulmayı başardı. 1-3 Yenicami’de 89. dakikada ise sahneye Hascan çıktı ve skoru 4-1’e getirerek maçın sonucunu belirledi. Bu sonuçla Yenicami’nin kazanmasına rağmen MTG, rakibine karşı sağladığı ikili averaj üstünlüğü ile 2018-19 futbol sezonu Süper Lig Şampiyonluğuna ulaşmış oldu. Karşılaşma sonrasında Yenicami taraftarları, futbolcu ve teknik heyeti tribünlere çağırarak kendilerini alkış yağmuruna tuttu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.