banner913
banner932
banner1012

U21 Liglerine yağmur engeli

banner1020

banner974
U21 Liglerine yağmur engeli

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu  (KTFF), U21 Süper Lig ve U21 Birinci Lig’de bazı maçların ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Dünden beridir ülkeyi etkisi altına alan yağmur sebebiyle bugün oynanması gereken 4 karşılaşmanın ertelendiği belirtildi. U21 Süper Lig’de Küçük Kaymaklı – Gençlik Gücü ve Merit Alsancak Yeşilova – Esentepe maçları ertelenirken, U21 1.Lig’de de Yeniboğaziçi – Maraş ve Düzkaya – Değirmenlik maçları ertelendi.

 U21 Ligleri’nde sentetik sahalarda oynanacak olan Mağusa Türk Gücü – Yenicami, Göçmenköy – Yalova, Akova – Karşıyaka ve Mesarya – Ozanköy karşılaşmaları oynanacak. Ayrıca Baf Ülkü Yurdu ile Doğan Türk Birliği arasındaki maç da saha şartlarının uygun olmasından dolayı oynanacak.

Garga'nın, gençleri de Kartalı'ı pençeledi

K-PET Süper Lig'de olduğu gibi K-PET Süper U21 Lig'de de şampiyonluk mücadelesi veren Mağusa Türk Gücü ile Yenicami U21 Takımı, dün karşılaştı. A Takımlar'da olduğu gibi U21 Ligi'nde oynanan maçı da Mağusa Türk Gücü kazandı.

Mağusa Türk Gücü, Yenicami karşısında sahadan Süleyman, İmirze ve Nevzat'ın golleriyle sahadan 3-1 galibiyet ile ayrılarak zirve yarışını sürdürürken, maç fazlasıyla liderliğe da yükseldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.